Huisvesting van seizoenarbeiders

Vooral grote tuinbouwbedrijven zetten voor de teelt seizoenarbeiders in, veelal afkomstig uit Oost-Europa. Zij verblijven enkele maanden in Nederland en verdienen passende huisvesting gedurende hun verblijf. Drieweg Advies heeft voor diverse ondernemers gebouwen voor de huisvesting van seizoenarbeiders ontworpen, ingedeeld en de vergunning geregeld.

Goede huisvesting is ook voor de ondernemer van belang, omdat hij dan beschikt over tevreden medewerkers die zich voor de volle 100% inzetten voor de productie. Bovendien is ook de maatschappij vaak kritisch op deze huisvestingsplannen en wil men zien dat de ondernemer alles goed geregeld heeft en dat het gebouw voldoet aan alle eisen. Drieweg Advies kent die eisen en werkt ze uit in een haalbaar plan.

Professioneel

Wat opvalt bij de huisvestingsgebouwen die mede dankzij Drieweg Advies zijn gerealiseerd is de grote professionaliteit die ze uitstralen. Van de omkleedruimte tot de kamers: het ziet er vaak piekfijn uit. In de grote keukens wordt, gezamenlijk of door professionele koks, de avondmaaltijd bereid en de recreatieruimten binnen en buiten worden gebruikt voor de broodnodige ontspanning. Dit is vaak niet zichtbaar voor het grote publiek, dat aan het tuinbouwbedrijf voorbij trekt. Drieweg Advies zet zich in om een bijdrage te leveren aan passende huisvesting van seizoenarbeiders.

Dit vindt u misschien ook interessant:

Vindt u dit leuk? Deel het dan op uw eigen kanalen. Bedankt!